IKEA Interiørdesigner Åsane

Bestill time

Send e-post eller ring oss for mer informasjon.

Om oss

Interiørdesigner Åse

Jeg inspireres av :
Jeg får inspirasjon i hverdagen av å gå en fjelltur og se harmonien mellom farger, former og elementer i naturen. Jeg elsker å oppleve de unike særpregene hvert sted jeg besøker har å tilby.

Mitt favorittrom:
Favorittrommet mitt er stuen med åpen kjøkkenløsning, fordi den tilbyr en hyggelig og avslappet atmosfære hvor man kan kombinere det å lage middag med å snakke med gjestene.

Mine IKEA favoritter:
Den IKEA-kolleksjonen jeg liker best er Stockholm-serien. Favorittproduktet må være Stockholm-stolen. Den er i en nett størrelse og enkel å plassere. Den er virkelig anvendelig.

Mine beste innredningstips:
Lag ditt personlige preg i hjemmet. Fremhev deg selv. Er det litteratur, la bøkene få masse plass. Er det musikk, ikke gjem vekk instrumentene og platesamlingen. Et godt tips er også å investere i et spesielt møbel eller en lampe, fordi dette kan også fungere som et eget kunstverk og virkelig sette prikken over i-en i et rom.

Jeg beskriver min egen interiør stil som:
Min interiørstil kan beskrives som nordisk moderne med innspill av det industrielle. Jeg liker å innrede med møbler i organiske former. Duse farger og naturlige materialer som rotting, kork, skinn og kobberdetaljer. Jeg har også en forkjærlighet for lekne lamper, og bruker dem for å skape arkitektoniske kontraster i hjemmet.
Interiørdesigner Åse
 Brukervilkår  
Bestillingssystem fra TimeCenter